Selecteer een pagina

Quickscan

Globale waarde indicatie

Soms is het niet duidelijk wat de eventuele waarde is van een verzameling of nalatenschap. Het kan dan een goed idee zijn om eerst een zogenaamde Quickscan uit te laten voeren. Aan de hand van foto’s wordt de globale waarde van uw objecten vastgesteld. Dit is geen grondige taxatie, maar een indicatie van een mogelijke dag- of veilingwaarde. Dankzij deze Quickscan weet u dan of uw objecten enkele honderden euro’s of misschien zelfs duizenden euro’s zouden kunnen opbrengen. 

Een Quickscan kan een opstap zijn tot een officiële taxatie met bijbehorend taxatierapport, maar kan ook een op zich staande eerste indicatie blijven.

Quickscan aanvragen

U kunt een quick scan aanvragen door een e-mail te sturen naar info@dullaerttaxaties.nl

Hierbij ontvangen wij graag een fotoserie van de objecten (het liefst van de voor- en achterkant en eventueel enkele close-ups). Indien het bestand te groot is om als bijlage te verzenden kunt u gebruik maken van wetransfer.

Wij proberen uw aanvraag zo spoedig mogelijk te behandelen. Indien u binnen 5 dagen na uw aanvraag nog geen bericht heeft ontvangen, neem dan s.v.p. contact op via info@dullaerttaxaties.nl.

Contact

Telefoon

Dullaert Taxaties

Nieuwe Markt 31

7411 PC Deventer

dullaerttaxaties.nl

Kvk-nummer: 08207777